Her er et billede af vores bryllupsinvitaion. Den er lavet af lyserødt papir med cremefarve inderside. Satin bånd og hjerter som pynt.

Her er vores samlehæfte, hvor vi havde valgt: 'Op al den ting', 'Nu titte til hinanden' og endelig 'Det er så yndigt af følges ad'. Hæftet er printet på kraftigt cremfarvet papir og printet med et billede af Gilleleje Kirke. Til sidst en flot lyselilla satinbånd.

Her er så vores menukort, som er lavet med samme 'tema' som invitation og samlehæfte. I cremefarvet luksus papir og med lyselille satinbånd.

Her er så menukortet igen sammen med vores bordkort. Bordkortet er lidt specielt (større end de fleste), men igen med lyselilla satinbånd.

Bordkortet er her igen - købte kort og hjemmelavet print med navn og igen den 'gennemgående' tråd med det lyselilla satinbånd.

Til sidst hvor små tændstikæsker, som var 'betrukket' med lyselilla og cremefarvet papir. Igen en lille sløjfe af satinbånd. Der var også små hjemmelavede pynteæsker med satinbånd - ALT TIL DET FLOTTE BORD.

På bordet kan du se noget at bordpyntet og det flotte blomster som Havgården havde arrangeret. Samtidig et flot billede af min alletiders søster og hendes mand.

Igen en billede af vore gæster - samt et lille udsnit at det flotte pyntede bord.

Her ses 'højbordet' hvor Havgården har sat en flot guld 'vase' og ved siden af ligger min flotte brudebuket.

Endnu et billede af bordet - set igen lidt på langs. Her ses det mere índen vi startede med at spise og feste.

Til sidst en lille billede af os - se den flotte brystbuket Carsten har fået - det matcher perfekt til brudebuketten som den skal, men også til blomster på bordet.

Her er min flotte brudebuket. Den blev lavet af Erik Berring og så fantastisk flot, at jeg ikke troede det var muligt

Hej alle sammen,

Nedenfor sætter vi nogle billeder af invitationer, samlehæfter, bordkort og bordpynt m.m. Billedkvaliteten er desværre ikke den bedste - men vi arbejder på at få fat i nogle billeder der evt. scannes ind og bliver af en bedre kvalitet.
Det tog rigtig lang tid at finde frem til det rigtige lay out til invitationer m.m. Da jeg ikke er en ørn til det kreative. Vi blev alligevel ret tilfredse med resultatet. Håber I synes om det - god fornøjelse.