Har fået en dejlig ansigtsbehandling og har fået lagt make-up. Bare skønt !!

Så er jeg blevet pyntet lidt - skal sælge blomster og kondomer. Uhh ha...

Så går vi i byen !!

Gennem byen med veninderne - forsøger at sælge præservativer - det regner - så der er ikke så stor afsætning.

Så svinger vi lårmusklen - Piger !!

Så ta'r vi lige brudevalsen. Det gik faktisk meget godt, synes jeg selv.

Her sidder Mor og min bedste veninde Britt. Tror de hygger sig.

Min dejlige søster som har stået næsten hele arrangementet (tøsen til højre) og endnu en af mine bedste veninder Conni.

Her sidder to af mine fantastiske svigerinder og min søde svigermor.

Så kom der en flot dessert med FUT i. Så spillede restauranten op med brudevalsen.

Så blev jeg budt på til brudevals - en rigtig sød tjener.

Så sidder vi og får en lille drink på diskoteket.

Så slutter vi lige feste af med en lille dans - Lad mig se dig gå op og ned med Nik og Jay. Jeg fik vist taget fusen på Gitte og Dorthe.

Nedenfor følger en række fantastiske billeder fra min Polterabend.
Min søster og min øvrige familie (Carsten undtaget) samt alle mine mange veninder, havde arrangeret en rigtig dejlig og spændende dag/aften for mig.
Det startede med at to flotte fyre dukkede op uden for min dør - TIL STOR OVERRASKELSE FOR MIG. Jeg havde regnet med at min søster og alle pigerne ville hente mig, men NEJ.
Da jeg er lille af statur (1,57) havde min dejlige mødregruppe skaffet en MEGA stor bil og to søde chauffører. Jeg fik et brev, hvor der stod, at de var kede af at de ikke kunne nå at fejre en Polterabend med mig, men de to fyre, deres bil og en masse musik ville sørge for en hyggelige aften. Billeder af chauffører og bil følger (har det ikke på CD-rom endnu). 
Jeg blev kørt til Hillerød, hvor jeg fik et brev mere - en stor sort neger ville stå klar til at give mig massage. Det viste sig at være en søde pige, der gav mig en dejlig ansigtsbehandling og lagde en flot make-up. Resultatet ses nedenfor.
Senere fik jeg en tur i et dansestudie (jeg elsker at danse). Alle pigerne dansede Salsa og Squaredance samme med mig og til sidst fik jeg lov at danse brudevals med instruktøren. Kanon sjovt.
Aftenen blev afsluttet med spisning på en dejlig Italiensk restaurant. Her var tjeneren frisk og jeg fik danset brudevals endnu en gang.
Til aller, aller sidst gik vi på disco dasco - fik svinget dellerne lidt - min dejlige søster og hendes søde mand kørte mig hjem i seng. Godt træt - og kun lidt fuld. Tusind tak til min fantastiske søster, familie og veninder.